Babolat Jet AC Tenis Ayakkabıları

babolat jet ac tenis ayakkabisi thumbnail

babolat jet ac tenis ayakkabiısı kırmızı

2017’de oyununuzu hızlandırmak için hafif bir seçenek arıyorsanız, Babolat Jet AC tenis ayakkabıları tam size göre!

Babolat tenis ayakkabılarının bilinen, harika özellikleriyle donatılmış olan Babolat Jet AC, her türlü kort hareketinde mükemmel bir denge sunuyor ve sağlam bir şekilde ayağınıza oturuyor. Yalnızca 365 gramlık ağırlığıyla, Babolat Jet AC, dar bir kalıba sahip ve eğer ayağınızı sıkmasını istemiyorsanız daha büyük numaralarını da denemeniz tavsiye edilmektedir.

Gri, kırmızı ve mavi renklerden oluşan tasarımlarıyla dikkat çeken Babolat Jet AC’in üst kısmı, ayağınız için harika bir destek sağlamak üzere kevlar ve poliamid içeriğiyle dayanıklı ve bir o kadar da esnek olan Matryx kumaşına sahip.

 

babolat jet ac tenis ayakkabisi beyazBabolat Jet AC, kortta hareket ederken ekstra güvenlik ve his sağlayan kompressor yastıklama teknolojisi sayesinde yere yakın bir hisse sahip. Bu ayakkabının yere yakınlık özelliği, hareketlerine güvenen ve büyük vuruşlar yapan oyuncular için ideal.

Son olarak, bu ayakkabıyı en iyi tanımlayan ve Babolat’ı da piyasada öne geçiren avantajı sağlayan özelliği dış yapısı. Michelin lastik dış tabanı dayanıklılığını koruyor, hem toprak hem de sert zeminli kortlarda oynamaya olanak veriyor. Babolat Jet AC’nin yeri kavrama kabiliyeti oldukça yüksek, tenis oyuncuları bu ayakkabının hafifliğinden ve yere tutunmasından oldukça hoşnut kalacaklar.

En iyi performans için, profesyonel tenis oyuncuları Babolat Jet AC tenis ayakkabılarını maç gününe saklamalıdır. Bu sayede günlük antrenmanların yıpratıcı temposundan uzak kalacak ve en iyi performansını maç gününde gösterebilecek. Günde 4-5 saat antreman yapan genç oyuncular için, Babolat Propulse Fury daha uygun bir seçenek olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir