Wilson, Countervail Teknolojisi

countervail

Wilson, Countervail Havacılık Teknolojisini Tenis Raketlerine Uyarlayarak Yorgunluğu En Aza İndiriyor

 

 

Wilson, hem profesyonel hem de amatör oyunculara kolaylık sağlaması için havacılık sektöründe kullanılan Countervail teknolojisini Blade ve Burn serileriyle tenis raketlerine entegre ediyor.

İlk olarak hava ve uzay araçlarında meydana gelen titreşimsel enerjileri dağıtmak üzere tasarlanmış olan eşsiz katmanlı karbon fiber Countervail, tenisçi dirseğinin korkulu rüyası haline geliyor. Wilson LABS, stratejik olarak raketlerin belirli bölgelerine titreşimleri en düşüğe indirmek için hassas miktarlarda Countervail yerleştirdi. Bu sayede oyuncular daha az yorularak uzun maçlarda ve son setlerde daha yüksek performans gösterebilicek.

Wilson’ın bu sene Minnesota Üniversitesi Kas Bilimi Bölümü ile ortaklaşa bir şekilde üniversiteli profesyonel oyuncular arasında gerçekleştirdiği bir araştırmaya göre, Countervail teknolojili Wilson raket ile oynayan oyuncular, standart bir raket ile oynayan oyunculara göre raketlerinde yüzde 30 daha az titreşim hissederek, oyun sırasında yüzde 10 daha az yorulmuşlardır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir