Head Grahpehene Touch Instinct MP

head-instinct-mp-thumbnail

 

head-instinct-mp-tenis-raketi

Turnuvalarda izlediğimiz, özellikle sert vuruşlar yapan oyuncular hepimiz için birer ilham kaynağı olmuşlardır. Bizler tam zamanlı profesyonel oyuncular olmasak bile, bazen onlar gibi oynamak istiyoruz. Maria Sharapova gibi profesyonel oyuncular kendileri için doğru rakete sahip olduğu için saatler boyunca oynayabiliyorlar. Sharapova ve Thomas Berdych, Head Graphene Touch Instinct MP raketini kullanan şampiyonlardan. Head Graphene Touch Instinct MP, ileride Head Prestige ya da Wilson Pro Staff gibi daha ileri seviye bir rakete geçiş yapmak isteyen oyuncular için tavsiye edilen bir geçiş raketi olabilir.

 

Head Instinct MP, hafif bir ağırlığa ve modern bir hisse sahip. Parlak ve güzel renklerine mavinin tonlarına aralardaki açık yeşiller eşlik ediyor. Bu yeni model tüm seriye canlandırıcı bir etki getiriyor. Yeni dış görünüşü yanında modern teknolojiler göze çarpıyor. Instinct’in 100 inç karelik kafa boyu, hem kort çizgisinde agresif bir oyun için ihtiyacınız olan spini hem de çevikliğinizi arttıracak esnekliği birlikte sunarak modern oyuncular için mükemmel bir tercih haline geliyor. Büyük sweet spot’u da bu tercihi perçinliyor. Eski modellere göre yeni sweet spot daha geniş ve oyuncular için bulması çok daha kolay. Aynı zamanda raketin geniş sap kalınlığı da oyunculara ekstra güç sunuyor. Sahip olduğu kalın çerçevesi de bu ekstra güce katkıda bulunuyor.

head-instinct-mp-tenis-raketi

 

Instinct MP’yi tercih etmek için isabetlilik arayan, ileri seviyeli bir oyuncu olmanıza gerek yok. Instinct’in dengesi biraz ağır olmasına rağmen ağırlığına göre oldukça stabil. Bu da demek oluyor ki, raketin savurma ağırlığı oldukça hafif. Head bu yıl, yeni modelle birlikte raketin gövdesine Graphene Touch teknolojisini ekliyor. Bu teknoloji sayesinde raketin topla temasında üretilen titreşimler büyük ölçüde azaltılarak emiliyor. Head Instinct MP, spin, güç, kesinlik ve hafif ağırlıklı bir his arayan tüm oyuncular için şık ve modern bir seçenek. Her amaca uygun özellikleri ve yapısıyla, oyununu ileri seviyeye taşımak isteyen herkesi oldukça memnun edecek bir tercih.

 

Teknik Özellikler

 

Kafa Boyu100 sq. in.
Uzunluk 27 in.
Çerçeve Kalınlığı23mm / 26mm / 23mm
Kordajsız Ağırlık300 gr.
Kordajlı Ağırlık314.6 gr.
Stiffness69
Savurma Ağırlığı313
Savrulma HızıOrta - Hızlı
Güç SeviyesiDüşük - Orta
Kordaj Deseni16 x 19
Balans33.02cm / 4 pts HL

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir