Wilson Pro Staff 97L V13 İncelemesi

Kozmetik

Federer’in kariyerinin başında kullandığı ilk raket olan efsanevi Wilson Pro Staff 85’e aşina olanlar, bu en yeni Pro Staff V13′ ün belki de tüm zamanların en ikonik raketinin modern versiyonu olduğunu anında fark edecek.

Pro Staff 97L’nin tamamen siyah mat görünümünün yanı sıra, yeni V13 parlak iç çerçeve ve kırmızı, sarı çizgiler içeriyor tıpkı ilk Pro Staff gibi…

Wilson Pro Staff 97L 1985
Wilson Pro Staff 97L V13 2021

Özellikler ve Teknoloji

Pro Staff 97 V13′ de bazı önemli iyileştirmeler var. Geliştirilmiş his ve denge için çift katlı fiber örgü katmanları arasındaki açılar ayarlayarak hassasiyeti artıran yeni Braid 45 teknolojisi uygulanmıştır. Aynı zamanda kontrolü iyileştiren daha yoğun bir kordaj alanı ve daha rahat bir sap yapısına sahiptir.

Braid 45 teknolojisi stabilitenin artırılmasını sağlamıştır.Raket çerçevesine 45 derecelik açılarla stratejik olarak konumlandırılmış olan karbon fiber plakalar topun kordaj yüzeyinde daha fazla gömülmesini sağlamaktadır.

Pro Staff 97L V13 ayrıca, daha öngörülebilir ve kontrollü bir yanıt için vuruş alanında daha yoğun boşluk oluşturan Wilson’un String Mapping teknolojisinden de yararlanıyor.

Hızlı savurma ağırlığı (311) sayesinde Pro Staff 97L V13, daha yüksek hız seviyelerine karşı iyi bir stabilite sunarken, zemin vuruşlarında hızlı bir şekilde gelir. Aynı zamanda önceki versiyona göre biraz daha fazla kontrole sahip, bu da spinli vuruşlarında daha fazla güven anlamına geliyor.

SONUÇ OLARAK;

Kullanıcı dostu bir raket olan Pro Staff V13 97L eski versiyonuna göre daha yüksek manevra kabiliyetinin yanı sıra daha fazla his ve daha hızlı tepki veren etkileyici güncellemelere sahiptir.Yeni Pro Staff 97L V13, deneyenlerin bugüne kadar ki favorisi olarak öne çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir