Yeni Pro Staff RF97 Autograph

pro-staff-facebook

 

 

Wilson, uzun yıllardır Wilson Danışmanlığı yapan tenis ikonu Roger Federer birlikte yeni Pro Staff RF 97 Autograph raketini piyasaya çıkardı. Bu raket mevcut performans tenis raketlerindeki tasarım standartlarını radikal bir şekilde değiştirmeyi hedefleyen,uzun süre zarfında gerçekleştirilen bir tasarım sürecinin sonucudur.

Yeni-Pro-Staff-RF-97-Autograph-1

Wilson Racquet Sports’un Genel Müdürü Hans-Martin Reh, “Neredeyse iki yıl önce, performans tenis raketlerimizin DNA’sını değiştirmek ve tasarımlarımızında yüksek teknolojiye verdiğimiz değeri görmesini istediğimiz için yola çıktık” diyor ve ekliyor, “Bu süreçte, günümüzün raketlerinin yapısını inceledik ve içeriden dışarıya tüm parçaları yeniden tasarladık. Roger’ın yardımı ve önerileri ile gereksiz olan parçaları çıkardık ve titizlikle tenis raketlerimiz için daha önce sektörde görülmemiş bir görünüm ve his yarattık.”

“Bir marka ile herhangi bir tasarım sürecine dahil olmak tabii ki heyecan verici, ancak Wilson ile, bu ekstra bir önem kazanıyor çünkü ben hayatım boyunca Wilson raketleri ile oynadım.” diyor Roger Federer, “Çocukken mağazaya gittiğimde babamın almasını umarak Wilson raketlerini gösterdiğimi hatırlıyorum ve şimdi raketimin aynı benim istediğim gibi görünmesini ve hissetmesini sağlayacak şekilde raketimi tasarlama şansı elde ettim. Bu raket gerçekten çok özel ve umarım onu eline alacak tüm oyunculara da aynı şekilde ilham verir.”

Zerafet ve Cesaret

Yeni-Pro-Staff-RF-97-Autograph-2

Yeni 2017 Pro Staff RF 97 Autograph raketi, Roger Federer’in zarif oyun tarzını ve korttaki cesaretini yansıtmak üzere pürüzsüz ve modern elementler ile tasarlandı. Raketin görünümü iki, yüksek kaliteli boya ile tamamlandı, bunlar Siyah Kadife ve Smokin Siyahı. Pürüzsüz, yumuşak ve ışık emici Mat Siyah Kadife boyası, Roger Federer gibi hücum oyuncuları için özel bir dokunma “hissi” yaratmak üzere tasarlandı. Bu tarz kaplama ve boyalar daha önce tenis sektöründe kullanılmamıştır.

Yeni Wilson Pro Staff serisi, bir çok farklı hücum oyuncusu için tasarlanmış RF 97 Autograph ve dört farklı yeni model içeriyor.

Roger Federer özellikle genç tenis oyuncuları için Wilson’dan raketin iki tane, daha hafif olan modelini – Pro Staff 97 LS ve Pro Staff 97 ULS – kendine has siyah üzerine siyah tasarımı ile üretmesini istedi.

Federer, “Bu sporun geleceği ile çok yakından ilgili olan bir insan olarak, yeni Pro Staff serisini herkese hitap edecek şekilde tasarladık” diye belirtiyor.

“Bu iki daha hafif model, genç çocuklar için oldukça oynanabilir olarak tasarlandı. Bu grup içerisindeki sporcuları uzun yıllar boyunca izleyeceğim ve onlar için tezahüratta bulunacağım için, onlarında bu raketin aynı yetişkin oyuncularda olduğu gibi kendilerine ait olduğunu hissetmelerini istiyorum.”

Yeni 2017 Pro Staff RF 97 Autograph’ın kendine has teknolojik özellikleri, Roger Federer’in bir önceki raketine benziyor, buna hatırı sayılır derecede güç sağlayan daha geniş bir çerçeve ve daha geniş bir sweet spot sağlayan eski nesillerden daha büyük bir kafa boyutu da dahil. Raket oyuncuların Pro Staff serisinde çok memnun kaldıkları o saf ve tutarlı hissi korumak için şeritli grafit( Braided Graphite) kullanıyor.

 

Kusursuz çizgiler ve cesur renk vurguları ile minimalistik estetik

 

Roger_federer_headshot-400

Wilson laboratuvarları, yıllarca oyunculardan alınan raket seçiminin ve raketler arası farkların farkedilmesinin zor
olduğuna yönelik (performans raketlerinin çoğu birbirine benzerdir) geri bildirimlerden sonra performans raketleri için yeni bir dizayn estetiği geliştirmeye karar verdi.

Otomobil, cep telefonu, yüksek teknoloji ve moda gibi ürün tasarımında başı çeken diğer sektörlerden ipuçları alarak Wilson laboratuvarlarının ürün tasarımcıları her oyuncunun güç, kuvvet ve yeteneğini sembolize eden basit, modern, kusursuz çizgiler ve cesur renk vurgularını içeren minimalistik bir estetik geliştirdi.

Bu yeni tasarım şekil almaya başladıkça ve Roger Federer ile Wilson Danışmanlık Kadrosunda bulunan diğer birçok elit oyuncudan geri bildirimler gelmeye başladıkça, Wilson ürün tasarımcıları oyuncular için tam duyusal bir deneyim sunacak yeni dokusal elementler tasarladı.

Wilson’un yeni 2017 raket serileri, kolayca ayırt edilebilmeyi sağlayan ufak renk nuanslarını da içeren, oyuncuların kendileri kadar modern ve özel olan bu yeni dizayn estetiğinin ana elementlerini yansıtıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir